Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Klasické rotopédy už dnes vytláčajú novinky na trhu trenažérov. Nielen novšie modely rotopédov, ale predovšetkým elipticaly, cyklotrenažéry, spinningové kolesá alebo veslovacie trenažéry. Aj medzi rotopédmi však nájdete moderné a obľúbené trenažéry.

Elektronicky ovládané domáce rotopédy

Aj na domáce cvičenie si môžete zaobstarať elektronicky ovládaný rotopéd, inak tiež ergometer alebo ergometrický rotopéd. Tento rad ponúka rotopédy najnovších technológií, ktoré plynule prispôsobujú záťaž vašej aktuálnej tepovej frekvencii.

Tieto rotopédy vám pomôžu z cvičenia dostať maximum. Navyše bývajú veľmi často prepojiteľné s mobilnými zariadeniami, dokážu vás cez monitor tabletu alebo telefónu preniesť pri jazde napríklad na hory alebo do svetových metropol. Cez zadarmo šírené aplikácie tak môžete sledovať svoje výkony, ukladať ich, alebo porovnávať s ostatnými športovcami.

Skvelou funkciou sú rôzne HRC progamy, ktoré využívajú informácie o vašej aktuálnej tepovej frekvencii a prispôsobia záťaž rotopédu vašej jazde, informujú vás o nutnosti pridať alebo zvoľniť tempo.

Ergometre na doma kúpite už za cca 250 eur.

Tip na skvelý ergometer - inCondi UB40i

Elektronicky ovládaný rotopéd radu inCondi - s možnosťou prepojenia s tabletmi, smartphonmi či výrobkami s iOS 5.0 a viac cez technológiu Bluetooth a aplikáciu iConsole+. Rotopéd má 6 kg záťažové koleso zaisťujúce plynulý chod, pričom je možné nastaviť až 32 stupňov záťaže.

Ako píše pan Vladimír: Ako som predtým spomenul, rotopédom sa dostanete po svete pomocou tabletu tam, kde v živote asi ťažko si človek vie predstaviť, že by sa tam dostal. Manuál k rotopédu trocha zákazníka potrápi, kým príde na to, ako spojazdniť aplikáciu. Rotopéd môže slúžiť všetkým vekovým kategóriám. Cena tovaru je asi primeraná k ostatným druhom rotopédov a ich možnostiam. 

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky