Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Najlacnejšie rotopédy do domácnosti

Najlacnejšie rotopédy do domácnosti

Chcete pri nákupe fitness stroja ušetriť? V tom prípade si vyberte klasický rotopéd a nakupujte na internete.

Rotopédy sú osvedčenou klasikou medzi fitness strojmi. Pri ich výbere narazíte na mnoho značiek a modelov, ktoré sa budú líšiť cenou, prevedením a množstvom funkcií. Pokiaľ si chcete zaobstarať rotopéd domov na občasný tréning, bude vám pravdepodobne stačiť niektorý z domácich rotopédov, ktoré kúpite už celkom lacno. Aj rotopédy však majú konkurenciu medzi ostatnými fitness strojmi a v posledných rokoch im výrazne šliapu na päty predovšetkým eliptické trenažéry.

Domáce rotopédy

Patria medzi lacnejšie fitness stroje, pretože nepotrebujú byť tak odolné, keďže nebudú tak intenzívne využívané ako rotopédy v posilňovniach a fit centrách.

Na udržiavanie kondície v domácom prostredí vám stačí menej robustný stroj, hlavný dôraz pri výbere býva kladený na cenu, ale aj na hlučnosť, najmä ak bývate v byte.

Pri výbere domáceho rotopédu vyberajte z dvoch kategórií - manuálne ovládané rotopédy a ergometre, ktoré sa ovládajú elektronicky.

Najlacnejšie sú skladacie rotopédy (napr. Xbike), ktoré sú veľmi skladné (po tréningu ich strčíte pod posteľ). Aj tento rotopéd je vybavený záťažovým kolesom, snímačom tepu v rukovätiach a transportnými kolieskami. Vďaka svojej veľkosti je vhodný aj pre deti.

Domov si môžete zaobstarať aj elektronicky ovládaný rotopéd (ergometer). Tie lacnejšie kúpite za vcelku príjemné ceny okolo 250 eur, ešte lacnejšie ich zoženiete vo výpredajoch alebo v bazáre. Elektronické ovládanie záťaže plynule prispôsobuje záťaž vašej aktuálnej tepovej frekvencii. Nastaviteľné režimy vám pomôžu dostať z cvičenia na rotopéde/ergometri maximum!

Najlacnejší klasický rotoped - inSPORTline Tulsa

Za menej ako 100 eur kúpite plnohodnotný rotopéd s manuálnym ovládaním predávaný pod značkou inSPORTline. Má nosnosť 100 kg, 4 kg záťažové koleso, 5 stupňov záťaže, magnetický brzdný systém a sám váži iba 21 kg.

Magnetický rotopéd inSPORTline Tulsa je rotopéd s úplne novým dizajnom, tradične tichým chodom a multifunkčným computerom umožňujúcim sledovať a zaznamenávať hodnoty cvičenia. Poteší vás ako majiteľa Miloslava Ivanšíka:
"Tento produkt veľmi odporúčam. Za málo peňazí veľa muziky a veľmi vkusný športový rotopéd do domácnosti. Vzdávam hold výrobcom za veľmi dobrú a robustnú konštrukciu a tiež pekný design. Používa ho celá rodina a sme veľmi spokojní. Len viac takýchto výrobkov."

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky