Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopéd recenzie, recenzie rotopédov

Rotopéd - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili rotopéd. Vyberte si potom rotopédy v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Rotopéd:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

* rotoped je nie je vhodný pre vrcholových športovcov * na rozcvičenie a rozhýbanie kolien po operácii výborný (plne odporúčam) * stabilný, vhodný i pre starších ľudí * produkt by som určite odporučila * nie je to úplne ten najlacnejší produkt medzi rotopedmi, no pri zložení nebol žiaden problém, všetko výborne pasovalo a drží * má výborné sedlo a sklon

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2016)

* tichý chod * je stredne veľký, nezaberá veľa miesta * skladanie vcelku jednoduché podľa presného návodu

* zatiaľ nezistené



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

výhoda nastavenia rýchlosti, výška nastaviteľnosti sedala, ľahký posun bo byte, dobrá stabilitá, meranie aj iných hodnôt ako sú pulz, kalórie a podobne, tovar vybraný kvôli cvičeniu dolných končatín po operácii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Navod je napisany uplne dokonale, ked ide clovek presne podla navodu bude poskladany raz-dva. Vyhoda, vyssia nosnost vhodna pre vyssie postavy za slusnu cenu. Idealne do kazdeho bytu. Som s nim uplne spokojna. Pocas cvicenie ma tichy chod a dobre sa sedi, clovek dlhsie vydrzi. V skutocnosti je krajsi ak na obrazku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.09.2015)

Tichy chod Slusna cena Idealny pre vyssie osoby Vacsie sirsie sedadlo

Zatial ziadne



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Odporúčam na zimné mesiace, kedy nie je možnosť na rekreačné športovanie, vhodný po úrazoch, pri chorobách polyneuropatie dolných končatín, pre ženy - nešportovkyne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2015)

Cena, jednoduchá manipulácia, vzhľad



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Spokojnosť. Trénujeme celá rodina

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2018)

Zatiaľ som spokojná, mám rotoped krátko. Začínam bicyklovať po operácii bedrového klbu. Je ideálny pre mňa ako dôchodkyňu. Prijateľná cena, technické parametre i vzhľad.

Montáž nie je veľmi jednoduchá pre laika,ale trošku sme sa "potrápili" a výsledok bol ok.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

nevedel som vytiahnuť poistku, ktorou sa bicykel rozkladá a skladá, musel som ju vybiť kladivom, potom som zistil, že nešla von preto, ze bola ohnutá, ale vyklepal som ju kladivom a problém už nieje (keby som háklivejší, tak to pošlem na reklamáciu, ale keď si to človek vie spraviť sám, tak prečo nie...)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.09.2017)

tichý spratný



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Rotoped inSPORTline SEG 1696

Tento stroj je skutočne pevný, naozaj vhodný pre ťažšie váhy a náročnejšie cvičenia. Páčia sa mi rôzne programy cvičenia ale aj vlastné. Má to skvelý tvar, vypadá naozaj mohutne - tak som si ho predstavoval a spĺňa moje očakávania. Makal som aj na iných rotopedoch a toto je zatiaľ asi najlepšie z rotopedov ktorý som mal pod sebou - čo si nastavíte, to idete. Čo by niekomu mohlo chýbať je nemožnosť horizontálneho polohovania sedla (dá sa nastaviť iba výška), ale podľa mňa to nie je nedostatok (preto ho ani medzi nedostatky nepíšem), lebo príliš veľa takýchto polohovačiek iba znižuje životnosť stroja (príliš veľa nastaviteľných častí oslabuje konštrukciu) - a keďže sedlovka ide mierne do šikma, tak pri vyššej postave sa automaticky počíta s dlhšími stehennými kosťami teda predlžuje sa nie len výška, ale aj dĺžka - univerzálne riešenie - navyše sedlo je dostatočne dlhé a dá sa počas bicyklovania sadnúť aj viac dozadu alebo dopredu. Rovnako sa nedá polohovať sklon ručiek. Ja absenciu týchto 2 veci (horizontalizácia sedla a nastavovanie ručiek) považujem za výhodu, nakoľko tvorca stavil radšej na pevnú konštrukciu pre väčšie váhy, ktorú garantuje, ako polohovačky pre motýlikov. Mal som skúsenosti s plne polohovateľnými rotopedmi ktoré sa po chvíľke používania úplne rozkývali a boli skôr hojdačka pre deti a s pevným strojom na cvičenie nemali nič spoločné. Rotoped ma prekvapil a zaujal konštrukčnou kvalitou, dúfam že elektronika je rovnako kvalitná ako táto konštrukcia a vydrží roky. Určite ho odporúčam aj pre tvrdšie zaobchádzanie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 19.12.2015)

Namakaný stroj Tvrdá konštrukcia Pohodlné sedlo Dobre tvarované rukoväte Mnoho zaujímavých programov cvičenia Vlastné programy cvičenia Super pedále Tichý chod Funkčný merač pulzu + snímač pulzu na hrudník Pekné grafické prevedenie displeja Skutočný rotoped na cvičenie a nie hračka



Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

zaujal ma svojim dizajnom, je pekne spracovany, ale samozrejme som si pozrel aj jeho funkcie, bola to dobra kupa v pomere cena a to co vyrobok ponuka. Velmi ocenujem jeho ozaj tichy chod takze ci uz ja alebo manzelka da sa na nom cvicit aj pri telke bez rusenia. Je celkom lahky takze sa s nim da lahko manipulovat a presuvat a to aj po plavajucej bez obav z poskriabania kedze ma dobre plastove nozicky. Co ma este prekvapilo je pomerne pohodlne odpruzene sedadlo, ktore som si az tak velmi nevsimol na fotke pred kupou. Tiez ma pekny a prehladny displej a funkcie. Snad cena by este mohla ist nizsie, ale to sa mna uz netyka :) Oplatilo sa mi ho kupit (na Vianoce pod stromcek) aj pre tu radost v ociach mojej manzelky, kedze to bol jej 2 roky vysnivany darcek :) Celkovo som spokojny a mozem ho odporucat aj ostatnym

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.01.2012)

maly, sikovny, tichy

mohla by byt vacsia nosnost :)



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

Výrobok ma veľmi pekné prevedenie, dobre sa na ňom cvičí... Pre amatérov dobrý, ale pre športovcov predsa niečo kvalitnejšie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2014)

Dobré funkcie Pre amatérov a ľudí, ktorý chcú schudnúť sa hodí Pekný dizajn Veľa funkcií



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

S predchádzajúcim lacnejším rotopedom inSPORTline Rapid som bola oveľa spokojnejšia ale už bol vyjazdený. Tento som kupovala na základe skúsenosti s predchádzajúcim a na základe recenzii. Mal mať vyslovene supertichý chod. Ani to sa mi nepotvrdilo. Ja mám totiž rotoped v obývačke naproti telke a pozerám na ňom správy a opäť ako pri predchádzajúcom musím zvyšovať hlasitosť na televízore, pretože rotoped nie je supertichý.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2019)

Mala som 10 rokov podobný rotoped inSPORTline Rapid a chýba mi nastaviteľnosť riaditiek, tie predtým sa dali pretočiť dopredu a dozadu sedadlo je pre vyslovene tučných ľudí široké a ploché, bohužiaľ ja mám len 59 kg a primerane tomu veľký zadok. Toto je nevýhoda rotopedov, že sa tam nedá vybrať iné sedadlo a nastaviť sklon dopredu a dozadu.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Rozhodla som sa pre kúpu nového rotopédu lebo starý nám po 20 tich rokoch odišiel. Bola to skvelá kúpa veľmi si ho s manželom pochvaľujeme, je menší ako ten starý tak nám nezaberie veľa miesta aj cenovo je v pohode

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2018)

Je skvelý



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Kúpené z dôvodu cvičenia kolena po operácii meniskusu a účel splnilo. Keď ťaháte tak máte záťaž a keď prestanete tak sa zastavý kedže nemá zotrvačník a treba preto prekonať ten prvotný nápor, ale potom zase pohoda. Ak máte problém z priestorom, tak tento sa dá zložiť a vôjde napríklad aj do špajzy alebo šatníku. Spracovanie je na úrovni, pevné šróby a stabilita je zaručená. Užívateľ do 180cm platí alebo skôr do 175+- Za tie peniaze si myslím veľa muziky :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

Šikovný a hlavne skladný Meria všetko čo je napísané v popise Kvalitné prevedenie

Nemá zotrvačník, ale to už by bolo o inej cene



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2017)

kvalitná pevná konštrukcia množstvo funkcií, vhodné pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých prehľadný displej prístroja hrudný pás v cene prístroj vyhovuje aj pre môjho syna 195 cm / 100 kg možnosť spárovania s tabletom/mobilom a virtuálne jazdenie po svete :-) návykové elektronické ovládanie odporu - kto raz vyskúša, nikdy nebude chcieť manuál dá sa s ním naozaj vyhrať - možnosť manuálneho nastavenia - cieľová vzdialenosť, záťaž regulovateľná počas manuálneho režimu, kalórie, zvukový signál po prekročení zvolenej tepovej frekvencie vysoko návykové zariadenie, za dobrú cenu výborný pomer cena/výkon tichá prevádzka

chýba mi na ňom držiak na fľašu - pri hodinovom šliapaní do pedálov sa človek potrebuje osviežiť - musel som ho umiestniť k nábytku tak, aby som mal na dosah tekutiny pri zvolenom fixnom programe nie je možné (hlavne na konci cvičenia) počas cvičenia manuálne zasiahnuť a prestaviť záťaž. potreba elektrickej zásuvky - malý generátor by s prehľadom vedel pri šliapaní vyrobiť dosť energie na prevádzku prístroja + dobitie malého záložného akumulátora.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

pretože mám diagnostikovanú gonartrózu potrebovala som stroj na jednoduchú obsluhu na posilnenie svalov kolena a dolných končatín tento rotoped moje očakávania splnil,môžem posilovať aj pri televízii lebo má veľmi tichý chod,Jednoduchú obsluhu a prestavenie stupňov náročnosti zvládne naozaj každý.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.09.2016)

tichý chod jednoduchá obsluha



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Celkovo som s vyrobkom spokojna a doporucujem ho pripadnym zaujemcom o tento druh pohybu. Pre bytove podmienky je vyborny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2010)

Vyrobok je stabilny a napriek tomu nie velmi tazky. Moznost sledovania udajov na displeji je vyborna (dostatocne velke zobrazenie cisiel). Celkove prevedenie vyrobku je esteticke a vyhovujuce.

Sedadlo je prilis tvrde.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline Tulsa

Vynikajuci rotoped ako stvoreny pre ludi, ktori sa chcu udrzat mierne fit/schudnut bicyklovanim pri pozerani filmov/tv bez toho, aby museli vynakladat extra fyzicku namahu. Nic pre ludi hladajucich hocijako narocnejsi aerobny trening.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2011)

Velmi tichy a pohodlny rotoped.

4kg kotuc z tohto rotopedu urcite nerobi nieco pre sportovcov, ktori si potrpia na skutocny sportovy vykon s nalezitou zatazou.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Zdieľajte článok


Odporúčame rotopedy






Novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky