Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopéd recenzie, recenzie rotopédov

Rotopéd - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili rotopéd. Vyberte si potom rotopédy v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Rotopéd:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Kúpené z dôvodu cvičenia kolena po operácii meniskusu a účel splnilo. Keď ťaháte tak máte záťaž a keď prestanete tak sa zastavý kedže nemá zotrvačník a treba preto prekonať ten prvotný nápor, ale potom zase pohoda. Ak máte problém z priestorom, tak tento sa dá zložiť a vôjde napríklad aj do špajzy alebo šatníku. Spracovanie je na úrovni, pevné šróby a stabilita je zaručená. Užívateľ do 180cm platí alebo skôr do 175+- Za tie peniaze si myslím veľa muziky :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.12.2015)

Šikovný a hlavne skladný Meria všetko čo je napísané v popise Kvalitné prevedenie

Nemá zotrvačník, ale to už by bolo o inej cene



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Velmi solidny dizajn, spracovanie. Minimalne rozmery, teda miesto sa najde aj v byte. Funguje skoro bez hluku. Funguje aj na internete cez Google Maps (skusal som Android 9). Pekny svietiaci displej, dostatok moznosti a nastaveni. Jedinou drobnou nevyhodou je vacsia vzajomna vnutorna vzdialenost pedalov (cca 20 cm). Na domace pouzivanie velmi vhodny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2020)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

pretože mám diagnostikovanú gonartrózu potrebovala som stroj na jednoduchú obsluhu na posilnenie svalov kolena a dolných končatín tento rotoped moje očakávania splnil,môžem posilovať aj pri televízii lebo má veľmi tichý chod,Jednoduchú obsluhu a prestavenie stupňov náročnosti zvládne naozaj každý.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.09.2016)

tichý chod jednoduchá obsluha



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m II

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 08.04.2020)

Zaberá malo miesta a zároveň poslúži ako bežný stacionárny bicykel Pohodlné sedadlo, je širšie a mäkšie ako bežné Ľahká manipulácia, zloženie, rozloženie a kolieska na presun

Zatiaľ neviem, ešte sme nezistili



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

nevedel som vytiahnuť poistku, ktorou sa bicykel rozkladá a skladá, musel som ju vybiť kladivom, potom som zistil, že nešla von preto, ze bola ohnutá, ale vyklepal som ju kladivom a problém už nieje (keby som háklivejší, tak to pošlem na reklamáciu, ale keď si to človek vie spraviť sám, tak prečo nie...)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.09.2017)

tichý spratný



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

S predchádzajúcim lacnejším rotopedom inSPORTline Rapid som bola oveľa spokojnejšia ale už bol vyjazdený. Tento som kupovala na základe skúsenosti s predchádzajúcim a na základe recenzii. Mal mať vyslovene supertichý chod. Ani to sa mi nepotvrdilo. Ja mám totiž rotoped v obývačke naproti telke a pozerám na ňom správy a opäť ako pri predchádzajúcom musím zvyšovať hlasitosť na televízore, pretože rotoped nie je supertichý.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 25.01.2019)

Mala som 10 rokov podobný rotoped inSPORTline Rapid a chýba mi nastaviteľnosť riaditiek, tie predtým sa dali pretočiť dopredu a dozadu sedadlo je pre vyslovene tučných ľudí široké a ploché, bohužiaľ ja mám len 59 kg a primerane tomu veľký zadok. Toto je nevýhoda rotopedov, že sa tam nedá vybrať iné sedadlo a nastaviť sklon dopredu a dozadu.



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

výhoda nastavenia rýchlosti, výška nastaviteľnosti sedala, ľahký posun bo byte, dobrá stabilitá, meranie aj iných hodnôt ako sú pulz, kalórie a podobne, tovar vybraný kvôli cvičeniu dolných končatín po operácii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Produkt som porovnavala na zaklade parametrov uvedenych na viacerych strankach. Skusenosti z fitka mi pomohli vybrat nieco nenarocne a vhodne do bytu, najma tichy chod, zataze, cena a hmotnost su velke plus. Displej s funkciami je dostatocne prehladny a presuvanie rotopeda v praxi zvladnem bez namahy aj sama. Zlozenie rotopeda trvalo sice dlhsie ako sa uvadza v navode, ale to je asi pochopitelne. :) Rotoped ma vsak dve chyby - sedadlo vrzga aj pri mojej vahe a prehlusuje inak skutocne tichy chod, co je skoda a 2. - posun sedadla vo vodorovnej polohe je obmedzeny a uvitala by som moznost posunut ho este viac dozadu, ako sa da. Vyssi clovek bude asi spokojny. Celkovo som vsak (az na to vrzganie) velmi spokojna a stupne zataze su pre mna na domace cvicenie viac ako postacujuce.

Celkové hodnotenie: 4.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.04.2012)

Prehladnost stranky, dodanie bez problemov, pomer cena-kvalita dobry.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

Odporúčam na zimné mesiace, kedy nie je možnosť na rekreačné športovanie, vhodný po úrazoch, pri chorobách polyneuropatie dolných končatín, pre ženy - nešportovkyne

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.10.2015)

Cena, jednoduchá manipulácia, vzhľad



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Ak má niekto záujem o Neptun, tak ho môžem určite odporúčať. Chodím aj do fitnes a môžem ho porovnať s profesionálnym rotopedom. Môžu na ňom bicyklovať úplni začiatočníci ako aj profesionálni športovci. Stupne záťaže sú vynikajúco nastavené a sami si podľa vaších požiadavok, zvolite svoju. Mám ho zatiaľ jeden týždeň a každý deň cvičím polhodinu pri nižšej záťaži, lebo mám sedavé zamestnanie. Potrebujem pohyb a hlavne rozprúdiť krv v tele. Je úplne tichý a bicyklujem pri telke, kde ma nič neruší. Dúfam, že bude takto fungovať bez porúch ako do teraz čo najdlhšie.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.11.2009)

Som veľmi spokojný, ešte krajší dizajn v skutočnosti ako na fotke. Je tichý, pohodlný pri cvičení a displej mi zobrazuje presne to čo potrebujem.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Rotopéd je super, tichý provoz...Veľmi mi vyhovuje...Zložili mi ho deti vo veku 12 a 17 rokov. Trošku sa s tým pohrali, ale zvládli to. Ušetrili sme 50eur za montáž...S používaním som veľmi spokojná, je jednoduchý, úplne postačujúci pre domáce použitie...Veľmi odporúčam...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2020)



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 07.10.2017)

kvalitná pevná konštrukcia množstvo funkcií, vhodné pre úplných začiatočníkov, aj pre pokročilých prehľadný displej prístroja hrudný pás v cene prístroj vyhovuje aj pre môjho syna 195 cm / 100 kg možnosť spárovania s tabletom/mobilom a virtuálne jazdenie po svete :-) návykové elektronické ovládanie odporu - kto raz vyskúša, nikdy nebude chcieť manuál dá sa s ním naozaj vyhrať - možnosť manuálneho nastavenia - cieľová vzdialenosť, záťaž regulovateľná počas manuálneho režimu, kalórie, zvukový signál po prekročení zvolenej tepovej frekvencie vysoko návykové zariadenie, za dobrú cenu výborný pomer cena/výkon tichá prevádzka

chýba mi na ňom držiak na fľašu - pri hodinovom šliapaní do pedálov sa človek potrebuje osviežiť - musel som ho umiestniť k nábytku tak, aby som mal na dosah tekutiny pri zvolenom fixnom programe nie je možné (hlavne na konci cvičenia) počas cvičenia manuálne zasiahnuť a prestaviť záťaž. potreba elektrickej zásuvky - malý generátor by s prehľadom vedel pri šliapaní vyrobiť dosť energie na prevádzku prístroja + dobitie malého záložného akumulátora.



Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Spokojnosť. Trénujeme celá rodina

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2018)

Zatiaľ som spokojná, mám rotoped krátko. Začínam bicyklovať po operácii bedrového klbu. Je ideálny pre mňa ako dôchodkyňu. Prijateľná cena, technické parametre i vzhľad.

Montáž nie je veľmi jednoduchá pre laika,ale trošku sme sa "potrápili" a výsledok bol ok.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Navod je napisany uplne dokonale, ked ide clovek presne podla navodu bude poskladany raz-dva. Vyhoda, vyssia nosnost vhodna pre vyssie postavy za slusnu cenu. Idealne do kazdeho bytu. Som s nim uplne spokojna. Pocas cvicenie ma tichy chod a dobre sa sedi, clovek dlhsie vydrzi. V skutocnosti je krajsi ak na obrazku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.09.2015)

Tichy chod Slusna cena Idealny pre vyssie osoby Vacsie sirsie sedadlo

Zatial ziadne



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

* rotoped je nie je vhodný pre vrcholových športovcov * na rozcvičenie a rozhýbanie kolien po operácii výborný (plne odporúčam) * stabilný, vhodný i pre starších ľudí * produkt by som určite odporučila * nie je to úplne ten najlacnejší produkt medzi rotopedmi, no pri zložení nebol žiaden problém, všetko výborne pasovalo a drží * má výborné sedlo a sklon

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2016)

* tichý chod * je stredne veľký, nezaberá veľa miesta * skladanie vcelku jednoduché podľa presného návodu

* zatiaľ nezistené



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Oplatí sa kúpiť, cena rozumná, funkčnosť bezproblémová.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2020)

Veľmi slušný výrobok splnil očakávanie, montáž bez problémov

Doporučoval by som výrobcovi montáž pedálov s klasickým závitom, aby bolo možné použiť pedále aj z klasického bicykla. Vhodné by bolo pre športovcov - cyklistov (teda náročnejších používateľov). Pedále sú z výroby len akési "papučové" (závit je menší). Potom by to nemalo chybu a výrobca by neutrpel...



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Rozhodla som sa pre kúpu nového rotopédu lebo starý nám po 20 tich rokoch odišiel. Bola to skvelá kúpa veľmi si ho s manželom pochvaľujeme, je menší ako ten starý tak nám nezaberie veľa miesta aj cenovo je v pohode

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2018)

Je skvelý



Recenzia AirBike inSPORTline Basic

Idealny na miernu zataz - cca 30 minut denne (keby som ratal s 60+ minutami, tak urcite riesim AirBike inSPORTline Lite). Nema vela suciastok a ma pevnu konstrukciu, cize je mensie riziko, ze sa nieco pokazi. Nieje tazky, takze sa lahko presuva po byte (nepotrebuje fixne miesto) a nikde realne nezavadzia, ked sa nepouziva. Rovnako aj mechanicke casti niesu komplikovane (tie uz prisli v celku/poskladane), cize opat mensie riziko poruchy. Vseobecne skvely stroj - ci uz z hladiska kardia (spalovanie + pre srdce) ale aj posilnit, kedze clovek musi aktivne zapajat aj hornu polovicu tela. Najlepsi stroj na doma.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.04.2020)

Pevna konstrukcia Prijemny material Jednoducha konstrukcia Lahky na presun

Mierne hlucny - kto ma tenke steny v byte alebo "milych" susedov, treba rata s tym, ze nieje uplne tichy. Nic tragicke, no dobre vediet.



Zdieľajte článok


Odporúčame rotopedy






Novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky