Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopéd recenzie, recenzie rotopédov

Rotopéd - recenzie zákazníkov

Prečítajte si recenzie skutočných zákazníkov, ktorí si kúpili rotopéd. Vyberte si potom rotopédy v e-shope.

Súhrn recenzií produktu Rotopéd:

Priemerné hodnotenie 5/5 podľa 30 recenzií

Recenzia Recumbent inSPORTline Nahary

Výrobok som si poskladal bez problémov sám. Jednotlivé stupne obtiažnosti sú dobre odstupňované.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.02.2019)

ľahký nástup a výstup aj pre človeka s obmedzeným pohybom najvyššia rýchlosť dá celkom zabrať mohutná konštrukcia zabezpečuje stabilitu kolieska ľahkú manipuláciu



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Pevný a stabilný rotoped. Vďaka veľkém rozpätiu nastavenia sedadla (výška a aj posuv dozadu) vhodný aj pre vyššie postavy. Bezproblémová komunikácia cez Bluetooth s iPad Mini (aplikácia iConsole +)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.07.2017)



Recenzia AirBike® inSPORTline Pro

Jednoznacne odporucam tento produkt. Maximalna spokojnost a radost z kazdeho treningu. Pomer kvality a ceny hovori za vsetko.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.06.2020)

Vysoka kvalita produktu Nizka cena Stbilita stroja Prehladny a kednoduchy LCD displej Polohovatelne sedadlo Drziak na flasu



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 27.08.2017)

Vybrať produkt ale aj pomoc pri montáži mi pomohol pracovník obchodu po online komunikácii. Ako žene mi boli niektoré veci neznáme. Zatiaľ som s výrobkom veľmi spokojná. Postupne sa pomocou manuálu zdokonaľujem v jeho ovládaní. Pre použitie v domácnosti je super. Určite to pre mňa nebude vešiak na šaty.

zatiaľ žiadna...



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Velmi solidny dizajn, spracovanie. Minimalne rozmery, teda miesto sa najde aj v byte. Funguje skoro bez hluku. Funguje aj na internete cez Google Maps (skusal som Android 9). Pekny svietiaci displej, dostatok moznosti a nastaveni. Jedinou drobnou nevyhodou je vacsia vzajomna vnutorna vzdialenost pedalov (cca 20 cm). Na domace pouzivanie velmi vhodny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 22.04.2020)



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

kvalitny pristroj za dobru cenu

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.04.2022)

poskladala som sama podla navodu, pevna konstrukcia, nastavitelna vyska sedu-pouzitelne pre viac clenov rodiny, meranie tepu, kalorii, vzdalenosti, rychlosti, dotyk na meranie na ruckach, info na displeji



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velmi jasny navod, kazdy to zvladne poskladat. Bicykel je velmi tichy, predvolene programy mi uplne postacuju. Lahke prepojenie na aplikaciu cez bluetooth kde sa zaznamenavaju moje vykony a proces zlepsovania sa :).

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2017)

Tichy, jednoduchy na obsluhu. Vsetko je prehladne popisane v navode

trosku mi nevyhovuje tvar sedadla ale je to asi len zvyk



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Celkovo som s vyrobkom spokojna a doporucujem ho pripadnym zaujemcom o tento druh pohybu. Pre bytove podmienky je vyborny.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.12.2010)

Vyrobok je stabilny a napriek tomu nie velmi tazky. Moznost sledovania udajov na displeji je vyborna (dostatocne velke zobrazenie cisiel). Celkove prevedenie vyrobku je esteticke a vyhovujuce.

Sedadlo je prilis tvrde.



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline Xbike

nevedel som vytiahnuť poistku, ktorou sa bicykel rozkladá a skladá, musel som ju vybiť kladivom, potom som zistil, že nešla von preto, ze bola ohnutá, ale vyklepal som ju kladivom a problém už nieje (keby som háklivejší, tak to pošlem na reklamáciu, ale keď si to človek vie spraviť sám, tak prečo nie...)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.09.2017)

tichý spratný



Recenzia Skladací rotoped inSPORTline inCondi UB20m

Rozhodla som sa pre kúpu nového rotopédu lebo starý nám po 20 tich rokoch odišiel. Bola to skvelá kúpa veľmi si ho s manželom pochvaľujeme, je menší ako ten starý tak nám nezaberie veľa miesta aj cenovo je v pohode

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.04.2018)

Je skvelý



Recenzia Rotoped inSPORTline Tulsa

Vynikajuci rotoped ako stvoreny pre ludi, ktori sa chcu udrzat mierne fit/schudnut bicyklovanim pri pozerani filmov/tv bez toho, aby museli vynakladat extra fyzicku namahu. Nic pre ludi hladajucich hocijako narocnejsi aerobny trening.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 03.02.2011)

Velmi tichy a pohodlny rotoped.

4kg kotuc z tohto rotopedu urcite nerobi nieco pre sportovcov, ktori si potrpia na skutocny sportovy vykon s nalezitou zatazou.



Recenzia Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

vyborny produkt, tichucky chod, stabilita, moznost prepojit s alikaciami. Montaz prebehla hladko, navod bol prehladny, montazna sada na vysokej urovni s lepivou foliou, takze nemozete nic z nej stratit.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 23.08.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

* rotoped je nie je vhodný pre vrcholových športovcov * na rozcvičenie a rozhýbanie kolien po operácii výborný (plne odporúčam) * stabilný, vhodný i pre starších ľudí * produkt by som určite odporučila * nie je to úplne ten najlacnejší produkt medzi rotopedmi, no pri zložení nebol žiaden problém, všetko výborne pasovalo a drží * má výborné sedlo a sklon

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.02.2016)

* tichý chod * je stredne veľký, nezaberá veľa miesta * skladanie vcelku jednoduché podľa presného návodu

* zatiaľ nezistené



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Rotoped inSPORTline Quiet

Ináč by ten bicykel bol fajn !

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 18.11.2009)

tovar prišiel poškodení a chýbajú súčiastky.Volal som na reklamacie,ale chlapík bol na obede.Tak som mu nechal moje tel.čislo a viac sa už neozvali.keby som nebol dosť šikovný dodnes by som sa asi nebicykloval.Myslel som ,že ste viac profesionálnejší.A ešte niečo.Do poznámky som dal dodanie po 15 hod a prepravca mi už o 9 hodine volal kde som.Ďalšie mínus.S pozdravom Novosad.



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Odporúčam každému, hlavne úplným začiatočníkom.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.08.2009)

Veľmi dobrý produkt za rozumnú cenu. Využíva ho celá rodina. možnosť regulovania záťaže je veľmi jednoduchá a výhodná. Stačí 15 min. denne alebo 30 min 2 - 3x týždenne a človek sa cíti lepšie. Predtým som nemala vzťah k cvičeniu, ale s týmto rotopédom je to hračka a teším sa na "svojich 15 min." Vrele odporúčam.

Mohlo byť lepšie vysvetlené ovládanie a prepínanie funkcií na displeji( ktoré údajú čo znamenajú).Kto nevie po ang. ťažšie sa zorientuje.



Recenzia Mini rotoped inSPORTline Raryo

Rotoped sme kúpili pre syna, ktorý je po operáciách nôh a v rámci rehabilitácii je to pre neho veľký pomocník, ale nakoľko doma nemáme veľa miesta, tak som rada za túto malú skladnú verziu :) s produktom sme veľmi spokojní a určite odporúčame :)

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 15.06.2021)

Ľahký, skladný rotoped :) cena super



Recenzia Mini rotoped inSPORTline Raryo

Veľmi dobrý pre starších ľudí udržiavať kondíciu nôh.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.03.2022)

Som dôchodkyňa a produkt mi slúži na dobrú kondíciu nôh. Je to veľmi dobre ovládateľné a nezaberá veľa miesta. Všetko super. Môžem používať aj pri pozeraní TV Ľahké, skladné použitie pre všetky vekové kategórie.



Recenzia Rotoped inSPORTline Valdosa

Rotoped funguje super aj pre vysokých ľudí. Tichý, jednoducho ovládateľny. Nevýhody: nutné zakúpiť hrudný pás. Rotpoedn nekomunikuje s hrudným pásom s Bluetooth. Preto sa nedá spojiť s inteligentnými hodinkami. Podľa mňa veľká nevýhoda.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 30.12.2022)



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

Výrobok ma veľmi pekné prevedenie, dobre sa na ňom cvičí... Pre amatérov dobrý, ale pre športovcov predsa niečo kvalitnejšie...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.07.2014)

Dobré funkcie Pre amatérov a ľudí, ktorý chcú schudnúť sa hodí Pekný dizajn Veľa funkcií



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

tento produkt som objednala od tejto spoločnosti na základe vlastnej spokojnosti s týmto obchodom s predošlými objednávkami nemám k nemu žiadne výhrady, slúži tak ako má

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 09.03.2012)

jednoducho skvelý

žiadne



Recenzia Rotoped inSPORTline Neptun

Kvalitný výrobok za dobrú cenu.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 17.11.2011)

dobrá ergonómia stroja dostatočné možnosti nastavenia sedadla vyhovujúci rozsah záťaže tichý chod dobrý pomer cena/kvalita

Pri preprave sa poškodil kryt (dve praskliny). Myslím, že táto časť stroja mala byť v balíku lepším spôsobom chránená.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

Navod je napisany uplne dokonale, ked ide clovek presne podla navodu bude poskladany raz-dva. Vyhoda, vyssia nosnost vhodna pre vyssie postavy za slusnu cenu. Idealne do kazdeho bytu. Som s nim uplne spokojna. Pocas cvicenie ma tichy chod a dobre sa sedi, clovek dlhsie vydrzi. V skutocnosti je krajsi ak na obrazku.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 04.09.2015)

Tichy chod Slusna cena Idealny pre vyssie osoby Vacsie sirsie sedadlo

Zatial ziadne



Recenzia Rotoped inSPORTline X-Type

ponúka možnosť denne si zašportovať bez ohľadu na počasie. Je vhodný pre ženy aj mužov, má mnoho programov, použitie je jednoduché.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 16.11.2014)

kvalitný, tichý, robustný

nie je do malých priestorov



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

- kvalitné remeselné spracovanie rotopedu - je tichý - montáž nie je zložitá, základná časť rotopedu je už zložená v krabici - pri montáži odporúčam použiť vlastné náradie - má pekný a moderný dizajn - ľahká manipulácia, vpredu má kolieska na presun - displej nie je podsvietený a celkovo je počítač funkčne jednoduchý, batérie priložené v balení - na počítači sa nedá nastaviť odpočítavanie času - nastavenie úrovne záťaže dostatočné pre rehabilitáciu i kondičný tréning - najlepšia voľba v pomere cena/kvalita

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 14.06.2023)



Recenzia Rotoped inSPORTline Kalistic

výhoda nastavenia rýchlosti, výška nastaviteľnosti sedala, ľahký posun bo byte, dobrá stabilitá, meranie aj iných hodnôt ako sú pulz, kalórie a podobne, tovar vybraný kvôli cvičeniu dolných končatín po operácii

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 21.03.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Rotopéd je super, tichý provoz...Veľmi mi vyhovuje...Zložili mi ho deti vo veku 12 a 17 rokov. Trošku sa s tým pohrali, ale zvládli to. Ušetrili sme 50eur za montáž...S používaním som veľmi spokojná, je jednoduchý, úplne postačujúci pre domáce použitie...Veľmi odporúčam...

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 10.12.2020)



Recenzia Recumbent inSPORTline Gemra 3v1

Manžel je po amputácii palcov na obidvoch nohách, má sťaženú pohyblivosť a týmto produktom si môže napomáhať pri cvičeni. Na valčekoch v strede pri cvičeni vypadávajú čierne zátky, bolo ich treba utesniť. Inak v pohode. Podľa môjho názoru by tento produkt mal byť lacnejší.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 26.01.2018)



Recenzia Rotoped inSPORTline Klegan

Spokojnosť. Trénujeme celá rodina

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 13.08.2018)

Zatiaľ som spokojná, mám rotoped krátko. Začínam bicyklovať po operácii bedrového klbu. Je ideálny pre mňa ako dôchodkyňu. Prijateľná cena, technické parametre i vzhľad.

Montáž nie je veľmi jednoduchá pre laika,ale trošku sme sa "potrápili" a výsledok bol ok.



Recenzia Rotoped inSPORTline Rapid SE

pretože mám diagnostikovanú gonartrózu potrebovala som stroj na jednoduchú obsluhu na posilnenie svalov kolena a dolných končatín tento rotoped moje očakávania splnil,môžem posilovať aj pri televízii lebo má veľmi tichý chod,Jednoduchú obsluhu a prestavenie stupňov náročnosti zvládne naozaj každý.

Celkové hodnotenie: 5.0


Autor: (zdroj recenzie inSPORTline.sk, nakúpené na inSPORTline.sk, 01.09.2016)

tichý chod jednoduchá obsluha



Zdieľajte článok


Odporúčame rotopedy






Novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky