Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Na čo si dať pozor pri nákupe rotopedu z výpredaja alebo bazáru

Na čo si dať pozor pri nákupe rotopedu z výpredaja alebo bazáru

Magnetický rotoped z výpredaja od solídneho predajca môže byť veľmi výhodnou kúpou. Vzťahujú sa na neho totiž všetky záruky, rovnako ako na tovar s pôvodnou cenou. Iné je to už pri nákupe v bazáre.

Stačí, aby mal rotoped drobnú chybu, pričom je plne funkčný, a už sa zlacňuje o desiatky percent. Niekedy aj takmer na polovicu pôvodnej ceny. A môže to byť napríklad značkový rotoped z minulej sezóny. U väčších zliav je potrebné overiť kvalitu a záruky obchodu, ktorý vám ju poskytuje. Zľavnený tovar nemusí byť v originálnom balení, prípadne má otvorenú škatuľu. To však jeho funkciu nijako nenarušuje a neskracuje to ani 2-ročnú záruku.

Možno reklamovať rotoped z internetového bazára?

Väčšia obozretnosť je nutná pri nákupe použitého tovaru. Každý záujemca by sa mal vopred oboznámiť s jeho podmienkami. Problémom sa môžu stať najmä následné reklamácie veci z internetového bazára. Bežné reklamácie ako u nového tovaru z obchodu tu uplatniť nejdú, aj keby ich reklamačná lehota ešte bežala. Predajca sa za vec zaručuje len dobrovoľne. Na vady použitého tovaru vzniknuté po jeho kúpe sa totiž zákonná ochrana nevzťahuje.

U použitého tovaru možno reklamovať len prípadné skryté chyby, prípadne dodatočne žiadať o zľavu z ceny, nanajvýš vrátenie peňazí. Lehota na žiadosť o nápravu trvá pol roka od prevzatia tovaru. Obchodovanie prostredníctvom bazáru je tak založené na solídnom rokovaní.

Dôvody výpredaje či odpredaja rotopedov

Keď sa však zamyslíte nad dôvodmi, ktoré ľudí vedú k predaju rotopedov, aj tu sa vám môže vydariť skvelý kup. Zaujímavá je napríklad pomerne častá kombinácia výpredaja a bazáru - takto sa dá dostať k úplne novým rotopédom z fitcentra, ktoré sa rušia.

Výhodou pre vás môže byť aj to, že je pre niekoho rotoped nevhodný darček. Predajcovi potom nezostávanič iné, než ho výrazne zlacniť, aj keď je úplne nový. Niekto zase cvičenia nestíha, ako napríklad pani, ktorá predáva rotoped v bazáre za menej ako polovicu pôvodnej ceny. Uvádza: "Je použitý iba asi dvadsaťkrát. Kúpila som si ho po pôrode, ale na cvičenie potom neostával čas."

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky