Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Nový rotoped prepojíte so svojím tabletom a cvičenie Vám pôjde lepšie

Nový rotoped prepojíte so svojím tabletom a cvičenie Vám pôjde lepšie

Novinkou na trhu je Rotoped inSPORTline inCondi UB40, ktorý ľahko prepojíte s aplikáciami vo Vašom Androide, alebo iOS tablete.

Hlavným ťahákom nového rotopedu je bezpochyby prepojenie s obľúbenými tabletmi. Kompatibilita so systémami Android a iOS (Apple) zabezpečí funkčnosť na takmer všetkých tabletoch.

Ale nesmieme zabudnúť ani na ďalšie vlastnosti rotopedu inCondi.

Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Rotoped zaujme veľmi moderným vzhľadom a kvalitným spracovaním. Samozrejmosťou je horizontálne aj vertikálne nastavenie sedadla a nastaviteľný sklon riadidiel. V riaditkách sú dvojité snímače tepovej frekvencie. Tie prenášajú informácie do veľkého LCD displeja, na ktorom sa zobrazujú údaje ako napr. spotreba energie, srdcový tep, rýchlosť, čas, vzdialenosť, spálené kalórie a obtiažnosť zvolenej trati.

Prejdite sa napríklad po európskych veľhorách

Rotoped inSPORTline inCondi UB40i disponuje možnosťou prepojenia s tabletmi, smartphonmi či výrobkami s iOS 5.0 a vyššie skrze technológiu Bluetooth a aplikáciu iConsole+. Vďaka nej je možné si okrem iného virtuálne zajazdiť napríklad v Alpách, svetových metropolách a ďalších zaujímavých miestach. Priebeh trasy možno sledovať vďaka Google Maps a Street View priamo na displeji.

Spoločne s režimami pre začiatočníkov až vrcholových športovcov je cvičenie na Rotopede inSPORTline inCondi UB40 úplne novým zážitkom. Vyskúšajte ho aj Vy. Rotoped sa teraz predáva za cenu okolo 360 €.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky