Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotoped je klasika, ktorá nestarne a zažiari aj ako darček na Vianoce

Rotoped je klasika, ktorá nestarne a zažiari aj ako darček na Vianoce

Ak rozmýšľate nad výberom fitness stroja na domáce posilňovanie, môžete zostať u klasiky. Moderné rotopedy sa vyrovnajú aj novinkám na fitness trhu.

Pre domáce cvičenie si môžete vybrať medzi radom trenažérov - rotopédy, elipticaly, cyklotrenažéry, spinning bicykle, veslovacie trenažéry, bežecké pásy. Výber je veľký, ale čo tak zostať u klasiky? Rotopedy Vás nesklamú.

Rotopedy na domáce použitie kúpite už za 109 €. Za tak nízku cenu zaobstaráte napríklad Rotoped inSPORTline Tulsa, manuálne ovládaný so 4 kg záťažovým kolesom a magnetickým brzdným systémom. Zaberá málo miesta a vyniká tichým chodom, ako všetky rotopédy s magnetickým brzdným systémom.

Priplaťte si za kvalitnejšiu výbavu a viac funkcií

Pre náročnejších športovcov sú určené rotopédy, ktoré bežne stoja od 360 €, len v akciách menej. Sú elektronicky ovládané, majú ťažšie záťažové koleso, omnoho vyššiu nosnosť a hrudný pás, vďaka ktorému je cvičenie oveľa efektívnejšie.

Rotoped inSPORTline X-Type

Na obrázku je jeden z nich. Domáci ergometer Rotoped inSPORTline X-Type, ktorý má nosnosť 150 kg a vďaka 9 kg záťažovému kolesu je ideálny pre intenzívne cvičenie. Má HRC program pre prispôsobenie záťaže podľa aktuálnej tepovej frekvencie. Snímače tepovej frekvencie sú v rukovätiach.

Tak čo, ktorý rotoped bude ten Váš vianočný darček?

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky