Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Našli sme najlacnejšie rotopedy na internete

Našli sme najlacnejšie rotopedy na internete

Štýlové rotopedy sa už zabývali v mnohých domácnostiach, a sú nepostrádateľnou cvičebný pomôckou celých rodín. Dnes vás zoznámime s tými najlacnejšími.

Ak využijete akciu, môžete mať rotoped, ktorý si razom zamilujete, za cenu pod 130 eur. Je ním skladací model xbike s nosnosťou 100 kilogramov, funkčne plne porovnateľný s bežnými strojmi, v elegantnom červeno-čiernom dizajne.

Rotoped Tulsa, a čo o ňom hovoria používatelia

Len o pár desiatek eur viac stojí magnetický rotopéd inSPORTline Tulsa s radom predností, ku ktorým patrí päť stupňov záťaže, systém BeltDrive pre tichý a plynulý chod, balančné pedále uľahčujúce nástup či snímače tepovej frekvencie v riadidlách. Multifunkčný počítač rotopedu Tulsa umožňuje sledovať a zaznamenávať čas, rýchlosť, vzdialenosť, kalórie a tepovú frekvenciu. A ako jeho nákup v internetovom obchode hodnotia sami užívatelia?

  • Za veľmi prijateľnú cenu kupujete kvalitný rotoped. Voľba záťaže, čitateľný displej, jednoduchá manipulácia. Zostavíte si ho doma sami, super návod v češtine.
  • Presne podľa mojich predstáv: dodaný vrátane všetkých komponentov na montáž, jednoduchá montáž, tichý chod, zaberie málo miesta, a ani v obývacej izbe nepôsobí nepatrične.
  • Masívne a presné strojárske prevedenie (presné diery a závity). Ľahko a ľahko ovládateľný. Odporúčam ostatným zákazníkom.
  • Rotoped Tulsa od inSPORTline: Proste kvalita a nízka cena. Navyše, žiadny problém s objednaním, dodaním a komunikácií.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky