Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Tip na skladací rotoped

Tip na skladací rotoped

Rotoped, teda stacionárny bicykel, je večná klasika medzi domácimi trenažéry. Mnohí sa k nemu radi vracajú aj potom, čo odskúšali iné stroje, pretože nezaberie veľa miesta. A to možno neviete, že existuje ešte skladnejšie - teda skladací rotoped!

Volá sa xbike a ponúka ho český výrobca inSPORTline za výhodnú cenu vo svojom e-shope. Hoci skladacie, funkciami je tento rotoped plne porovnateľný s ostatnými. Má snímač tepovej frekvencie, osem stupňov záťaže, nosnosť 100 kilogramov a rozšírenú päťročnú záruku.

Dobrá kúpa - malý, tichý, spoľahlivý fitness stroj

Ak si chcete rotopédom vybaviť garsónku, detskú izbu alebo ho treba darovať príbuznému do domova seniorov, je model xbik tou správnou voľbou. Po každom cvičení ho totiž možno jednoducho zložiť a dať napríklad za skriňu alebo pod posteľ. Navyše je vo svojom červeno-čiernom dizajne moc pekný.

Skladací rotoped si môžete vziať aj na dovolenku, aby ste ju maximálne využili a umocnili jej ozdravný účinok. Je to jednoducho šikovný pomocník vašej kondície, kamarát pre radosť z pohybu, ktorý sa zjaví vždy vo chvíli, kedy ho budete potrebovať.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky