Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Rotopedy akčná ponuka

Rotopedy akčná ponuka

Tentokrát pre vás máme aktuálnu akčnú ponuku rotopedov z overeného fitness e-shopu. 

V akčných ponukách môžete kúpiť rotopedy so zľavou až 43 percent a ušetriť viac ako 400 eur!

Akčná ponuka na rotoped inSPORTline Chevron

Obľúbený ergometrický rotoped s el. ovládaním záťaže stoja bežne 554,40 € (odporúčaná MOC), v akcii ho kúpite za 326,90 €.

Rotoped inSPORTline Chevron

Rotoped inSPORTline Chevron dokáže vďaka HRC režimu plynule prispôsobovať tréningovú záťaž aktuálnemu srdcovému tepu a tým udržovať tréning v optimálnej zóne tepovej frekvencie, v ktorej dochádza k efektívnemu odbúravaniu tukov. Ideálne na chudnutie.

Akčná ponuka na rotoped inSPORTline Pangar

Ergometrický rotoped s množstvom multimediálnych funkcií (hudba, TV, video + 4 hry) s veľkým LCD monitorom. Odporúčaná MOC je 951,60 €, v akcii ho kúpite za 545 € a ušetríte 407 €!

Rotoped inSPORTline Pangar

Rotoped inSPORTline Pangar je rotoped s pevnou konštrukciou, ktorá je doplnená o komfortné gelové sedadlo, kvalitné pedále a riadítka so zabudovanými snímačmi aktuálnej tepovej frekvencie. Jazdenia na ňom je veľmi zábavné!

Akčná ponuka na rotoped inSPORTline Jupiter SE

Obľúbený a veľmi predávaný rotoped je teraz v akcii so zľavou 23 percent. Pôvodná cena 319,60 € je znížená o 72 €.

Rotoped inSPORTline Jupiter Ergo SE

Rotoped inSPORTline Jupiter SE je nová generácia rotopedu s novým designom a rozšírenou funkčnou výbavou. A teraz je zaradený do akciovej ponuky rotopedov!

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky