Kúpiť rotopéd – e-shop

Sprievodca výberom
rotopédov


Rotopéd  >  Ste pohybovo obmedzení? Voľte recumbent – rotoped s kreslom

Ste pohybovo obmedzení? Voľte recumbent – rotoped s kreslom

Recumbent je ergonomický a veľmi pohodlný rotoped, ktorého sedlo s operadlom pripomína skôr kreslo. Vďaka tomu zapadne aj do moderného interiéru. Recumbent oceňujú rekonvalescenti, seniori, ľudia po úrazoch a obézni, pretože im umožňuje trénovať naozaj komfortne. 

Ak chcete schudnúť a sledovať svoje pokroky, vyberte prístroj, ktorý meria tepovú frekvenciu. Tuky sú spaľované len v jej aeróbnom pásme, vypočítanom individuálne. 

Zníženie hmotnosti zaručí poctivé polhodinové šliapanie aspoň trikrát týždenne pri tepovej frekvencii v aeróbnom pásme. Zabaviť sa pri tom dá napríklad sledovaním obľúbeného programu v televízii, s recumbentom navyše v pohodlnom kresle. 

Magnetický rotoped fitness prístrojom stále dominuje. Vďačí za to svojej spoľahlivosti, jednoduchosti ovládania, tichému chodu a cenovej dostupnosti. Jeho nová verzia, recumbent, zaručuje ešte širšie využitie.

Zdieľajte článok



Odporúčame rotopedy






Ďalšie novinky

Ako často cvičiť na rotopéde?

Organizmus nie je dobre preťažovať a každodenný tréning sa môže vrátiť aj v podobe zdravotných problémov. Navyše je potrebné druhy športovania kombinovať.

Rotopédy s počítačom riadenou záťažou

Medzi najkvalitnejšie rotopédy patria tie s počítačom riadenou záťažou. V spojení s hrudným pásom a využitím rôznych HRC programov riadi váš tréning ako profesionálny tréner.

Moderné rotopédy v recenziách užívateľov

Hovoríte si, že by to chcelo zmodernizovať domácu posilňovňu, prípadne ju ešte len vybavujete? Rotopéd je základ. Pri jeho výbere vám môžu pomôcť skúsenosti užívateľov.

všetky novinky